Over mij

Mjn naam is Judith Elissen (1977). Ik woon samen in het mooie Overijssel en ik ben trotse moeder van twee tieners.  

Ik ben een gezelligheidsmens en ga graag  op stap met vrienden of familie om samen leuke dingen te doen. Daarentegen houd ik ook van yoga en wandel ik graag met onze hond. Voor een heerlijke kop koffie mag je me altijd wakker maken en ik ben lichtelijk verslaafd aan spannende detectiveseries.

Zelfstandig ondernemen kriebelde al een tijdje en op kleine schaal deed ik het al. Maar toen ik in aanraking kwam met de term ‘virtueel assistent’ werd ik echt enthousiast en ben ik er vanaf januari 2019 gewoon  voor gegaan. En nog geen spijt!

Ik vind het geweldig dat ik met mijn ruim 18 jaar aan ervaring als ondersteuner (management & directie assistent) nu ook op afstand andere ondernemers naar behoefte kan helpen met hun bedrijf. Het geeft me veel voldoening als ik iemand kan ontzorgen en daardoor een bijdrage kan leveren aan groei en succes, hoe klein ook. Eigenlijk verdient iedere ondernemer een eigen persoonlijke assistent. Nu kan dat dus!

Om mijn kenns en ervaring ook virtueel goed toe te kunnen inzetten, heb ik een opleiding gevolgd bij de Academie voor Virtueel Professionals. Daar heb ik enorm veel van geleerd. Virtueel werken is toch wel anders dan naast iemand zitten op kantoor. 

Met mijn bedrijf Judith Elissen Virtual Support werk ik als rechterhand op afstand voor drukbezette ondernemers die graag naar behoefte geassisteerd willen worden. Dat kan een opdracht zijn, een project of structureel wat uurtjes per week.  

Wil jij ook support? Goed van je dat je deze stap zet. Neem gerust contact met me op!

Groet, Judith

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor Virtueel Support Professionals (VSP)

Klik voor artikel: 
Interview SOM oktober 2019

"Judith is servicegericht, proactief, zelfstandig en goed in staat afwegingen te maken en een oordeel te vormen over wat wel en niet passend is. Ook heeft ze goede ingangen om dit te toetsen. Dit maakt haar effectief. Haar inbreng draagt zeker bij aan succes! "

"Voor een korte spoedopdracht heb ik Judiths hulp ingeroepen. Ik was erg tevreden over de samenwerking en het resultaat. Judith werkt snel, communiceert open en duidelijk en gaat goed met feedback om. Graag tot een volgende opdracht!"

"Door Judith's brede sociale vaardigheden is ze makkelijk toegankelijk voor iedereen en is het plezierig om met haar samen te werken. Judith denkt goed mee, voelt onze organisatie goed aan en gaat goed om met vertrouwelijke informatie!"