Over Judith

Hi, ik ben Judith

Nice to meet you!

Mijn naam is Judith Elissen (1977). Ik ben een trotse moeder van twee tieners en samen met mijn partner Robert en ons hondje Riley wonen we in
het mooie Overijssel. In januari 2019 heb ik, naast mijn parttime baan in loondienst (Executive Assistant/PA bij een internationaal bedrijf) mijn eigen bedrijf ‘Judith Elissen Virtual Support’ opgericht.

Mijn beroep vind ik het leukste beroep dat er bestaat. Voor mij is er niets mooiers dan iemands steun en toeverlaat te kunnen zijn, samen ergens vol voor te gaan, leuke resultaten te boeken en mooie successen te behalen. Iedere keer weer vind ik het bijzonder om ergens deel van uit te mogen maken. Zo gaaf vind ik het dat ik op deze manier meerdere ondernemers kan helpen door mijn ervaring, talenten, kennis en vaardigheden voor ze in te zetten en tegelijkertijd een kijkje te kunnen nemen in al die verschillende interessante ‘keukens’. Als online business assistant help ik met name zelfstandige professionals en kleine ondernemingen op afstand met hun bedrijf,
dus met behulp van internet en telefonie. De vrijheid en flexibiliteit van deze moderne vorm van samenwerking is zowel voor mij als voor mijn opdrachtgevers ideaal vanwege de vele voordelen! 

Het geeft mij persoonlijk veel voldoening en positieve energie als ik andere ondernemers merkbaar kan helpen met hun bedrijf en hen kan ontzorgen op secretarieel, administratief, communicatief en organisatorisch gebied. Ik haal als empaat veel plezier uit de omgang met allerlei verschillende soorten mensen en ben erg betrokken. Creatief bezig zijn met taal, tekst  en beeld vind ik geweldig en daarnaast houd ik van uitzoekwerk, plannen, regelen en organiseren. Uitdagingen ga ik niet uit de weg en ik zie overal kansen en mogelijkheden. Ik wil mezelf altijd graag non-stop blijven ontwikkelen, want je bent volgens mij nooit uitgeleerd! 

Ondernemen is topsport. Dat merk ik zelf ook. Soms loopt het werk over de schoenen of groeit een bedrijf zodanig dat ondersteuning geen overbodige luxe meer is maar eigenlijk meer noodzaak. Op dat moment kom ik om de hoek kijken om tijdelijk of structureel bij te springen. Interesse? Lees hier alvast waarmee ik je zoal kan helpen.

Overweeg je serieus om met een online business assistent aan de slag te gaan voor af en toe een paar uurtjes om de pieken op te vangen, of juist op structurele basis omdat je je echt meer wilt gaan focussen op groei en continuïteit? Neem dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Ik spreek je graag!

Groet, Judith

"Judith is servicegericht, proactief en zelfstandig en zeer goed in staat afwegingen te maken en een oordeel te vormen over wat wel en niet passend is. Ook heeft ze goede ingangen om dit te toetsen. Dit maakt haar effectief. Haar inbreng draagt zeker bij aan succes! "

"Voor een korte spoedopdracht heb ik Judiths hulp ingeroepen. Ik was erg tevreden over de samenwerking en het resultaat. Judith werkt snel, communiceert open en duidelijk en gaat goed met feedback om. Graag tot een volgende opdracht!"

"Door Judith's brede sociale vaardigheden is ze makkelijk toegankelijk voor iedereen en is het plezierig om met haar samen te werken. Judith denkt goed mee, voelt onze organisatie goed aan en gaat goed om met vertrouwelijke informatie!"