Over

Mjn naam is Judith Elissen (1977). Ik ben trotse moeder van Mégan (2003) en Gavin (2007),  partner van Robert en baasje van boomertje Riley. Samen wonen we in het prachtige Overijssel pal tussen Zwolle en Deventer. 

Ruim 18 jaar werkervaring heb ik inmiddels opgedaan in verschillende officemanagement ondersteunende functies. Daarnaast ben ik sinds januari 2019 mijn eigen onderneming gestart als Virtueel Assistent. Een mooie, nieuwe reis vol uitdagingen en leermomenten, onwijs leuk! 

Met mijn bedrijf Judith Elissen Virtual Support werk ik als rechterhand op afstand voor drukbezette zelfstandig ondernemers die (kortdurend) assistentie willen of structureel meer uit zichzelf en hun bedrijf willen halen. Het geeft me veel voldoening als ik iemand kan ontzorgen en een bijdrage kan leveren aan iemands groei en succes. 

Mijn beroep past perfect bij mij. Ik ben veelzijdig, betrokken, leergierig, betrouwbaar, een tikkeltje perfectionistisch en een echte regeltante. Ik ontwikkel mezelf voortdurend omdat ik dat belangrijk vind en mijn empathische karakter zorgt ervoor dat ik me zeer goed kan inleven in anderen. Ik ben een taalmens, spreek ook enkele vreemde talen, en ben graag creatief bezig met tekst en beeld. Ik zet graag mijn kennis en vaardigheden in om jou te helpen!

Denk je dat ik je zou kunnen helpen met je bedrijf? Vraag dan gerust  een vrijblijvend, persoonlijk gesprek met me aan. Ik spreek je heel graag! 

Groet, Judith

Judith Elissen Virtual Support is aangesloten bij de beroepsvereniging voor Virtueel Support Professionals (VSP)

Klik voor artikel: 
Interview SOM oktober 2019

"Judith is servicegericht, proactief, zelfstandig en goed in staat afwegingen te maken en een oordeel te vormen over wat wel en niet passend is. Ook heeft ze goede ingangen om dit te toetsen. Dit maakt haar effectief. Haar inbreng draagt zeker bij aan succes! "

"Voor een korte spoedopdracht heb ik Judiths hulp ingeroepen. Ik was erg tevreden over de samenwerking en het resultaat. Judith werkt snel, communiceert open en duidelijk en gaat goed met feedback om. Graag tot een volgende opdracht!"

"Door Judith's brede sociale vaardigheden is ze makkelijk toegankelijk voor iedereen en is het plezierig om met haar samen te werken. Judith denkt goed mee, voelt onze organisatie goed aan en gaat goed om met vertrouwelijke informatie!"